Omdömen

Hunden Gunnar hade inte full rörlighet i bakbenen, jag upplevde honom som stel eller begränsad i sina steg. Han snubblade och haltade emellanåt. Efter tre laserbehandlingar hos Lena med några veckors mellanrum, återfick han rörligheten, kraften och styrkan i bakpartiet. Han är nu med på löprundor i skogen  och rör sig smidigt och obehindrat. Wivan-Kristina Sandberg i Höör

Wivan & Gunnar i Höör,

Min häst har en ligament skada som med hjälp av Lenas akupunktur har gjort att läkningen har kommit igång på ett naturligt sätt . Detta i samband med vanlig rehabträning har hittills visat sig vara en lyckad kombination. I detta fall har hästen den aktningsvärda åldern 20 år.Vi är super nöjda med Lenas arbete och tycker att akupunktur är en mycket bra och alternativ metod. Anneli Ekvall.

Vanessa & Anneli ,

Lena Ekberg har varit hos oss och behandlat några ridskolehästar med akupunktur. Hästarna har haft olika muskel eller nerv relaterade problem som har visat sig som stelhet, ömhet eller svårigheter att koordinera olika rörelser. Behandlingen tillsammans med professionell träning har hjälpt hästarna tillbaka till verksamheten.

Markku Söderberg, Verksamhetschef Lunds Civila Ryttarförening

Lunds Civila Ryttarförening. ,

Vi har haft positiva erfarenheter av Lenas behandlingar på våra ridskolehästar. Vi har ett fullblod i verksamheten som haft problem med sin rygg hela tiden. Han har haft svårt att muskla sig och det har gjort det svårt att hitta bra sadel till honom. Med mindre rutinerade ryttare har han fungerat dåligt, vill inte gå fram och blir väldigt sned. I hoppningen har han haft svårt att använda ryggen i språnget. Efter ca 4 behandlingar och lite hjälp på traven med longering i lång form är han som en ny häst och fungerar även med mindre balanserade ryttare. Han bär sig själv i en bra form! Han musklar sig också bättre över ryggen vilket gör sadeln bättre. Både vi som personal och eleverna är glada och lite förvånade över att se denna skillnad hos en häst som gått från en som bara ett fåtal elever klarat av till en favorit hos många.

 

Sara Ridlärare & Marie Ridskolechef.,