Om mig och vad jag kan erbjuda.

Om mig och vad jag kan erbjuda.

 

Jag är en 55-årig kvinna med mångårig vana av häst och hund och service till människor. 

Jag har en Djursjukvårdarexamen från Skara Lantbruksuniversitet, har arbetat inom både häst och hundvärlden och dessutom haft eget företag inom bägge världar i 10 år. Numera är jag också certifierad Häst och Hund akupunktör inom traditionell kinesisk medicin, har läst 1 år TCM på människa och är laserterapeft och öronakupunktör. 

Jag har alltid trott på att bästa resultatet för oss alla får vi om vi ödmjukt tittar på helheten hos varje individ och behandlar med de metoder som gör minst inverkan. Varje individ och tillfälle är unik och ska behandlas därefter.

Jag samarbetar GÄRNA med din veterinär, för att få bästa helhetsbehandling till stånd för dina djur. 

I min verktygslåda finns idag: Sjukvårdsutbildning, Öronakupunktur, Laserterapi, Taktil massage och Laserakupunktur.

Besök gärna min FB sida för mer info och feedback från kunder.

 

Prislista.  

Hundbehandling kostar 600 :-  behandlingen. Första gången får du 50% rabatt och rekommenderar du en vän så får du 50% rabatt på nästa behandling. Glöm inte att tala om för din vän att de ska nämna att du skickat dem.

Hästbehandlingar kostar 650:- per behandling, samt 35 kr/mil i körersättning. Du får 50% rabatt på första behandlingen och om du rekommenderar dina vänner får du 50% i rabatt på nästa behandling. Glöm inte att säga till dem att du skickat dem. Rabatten gäller på behandlingen, inte på körersättningen.

Ren laserbehandling på ex. sårskador, 350:- per tillfälle. Köp 10 kort och få en gratis behandling! För hästar tillkommer milersättningen. 

Glöm inte när du räknar, att jag ska köra både dit och hem. Är ni många, så delar jag så klart upp kostnaden, likaså tar jag betalt för den faktiskt körsträckan. Är jag hos grannen så tar jag betalt därifrån.

För Ridskolor och deras trotjänare har jag specialavtal. Här tar jag 400:- per timme plus moms. Jag kan med lite assistans behandla 2 hästar i timmen. Milersättning med 35 :- per mil.

För resterande tjänster vänligen ring 070-22 65 889

Kontant betalning, eller betalning via Swish mot kvitto för alla behandlingar om inget annat avtalats. 

Comments are closed.